Over mijzelf

​​Als gevoelsmens ben ik al wel heel mijn leven bezig met intuïtieve- en bewustzijns-ontwikkeling. Omdat ik die kwaliteiten graag wil delen ben ik mij, na een omzwerving via de gestalttherapeuten opleiding, gaan richten op masseren en methodes om terug in balans- en in je kracht te komen. Daar paste de opleiding Holistisch Energetische Reflexologie mooi in. Holistisch gezien ben je in balans als lichaam, geest, ziel en sociaal functioneren in balans zijn. Waar blokkades zitten, zegt ook wat over hoe iemand emotioneel met zaken omgaat. Door daar inzicht in te geven, kan ik je helpen meer bewust te worden van de signalen van je lichaam.
 
Naast de reflexologie opleiding heb ik bijscholingen Chinese voetmassage Chinflex (master) en voetchakramassage gedaan. Maar ook op andere gebieden heb ik cursus gevolgd, o.a. metamorfosemassage, Reiki, magnetiseren, healing, An shen hoofd/nekschouder massage en de MIR-methode.
Momenteel ben ik bezig met de jaaropleiding coachen met encaustic art (wastekeningen). Voor meer informatie zie het tabblad encaustic art hier op de site.
 
Alles wat ik in de loop der jaren geleerd heb en nog steeds aan het leren ben, combineer ik in mijn behandelingen. 

© by Via Claudia. All rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now