top of page

 

                                  Encaustic Art coach sessie; meer inzicht met wastekeningen

In een Encaustic Art sessie maken we een wastekening aan de hand van jouw vraag en gaan we kijken wat er in je tekening te zien is. Dit is steeds weer een diepe, onvergetelijke ervaring.

In mijn tekening hiernaast zie ik bijvoorbeeld een zingende vrouw en profile (kijkt naar rechts). De tekening geeft mij de boodschap dat ik blij mag zijn en mag zingen en dansen en mijzelf in mijn volledige kleurenpalet mag laten zien, ik veel facetten en kwaliteiten in mij heb.

Zo komt er in een tekening steeds iets naar voren dat op dat moment belangrijk is in jouw leven.

Als Encaustic Art coach® begeleid ik je om de boodschappen die er in jouw tekening zitten te ontdekken. De boodschap te zien geeft bevestiging of misschien wel een nieuw inzicht.

Op het proces van het maken van de wastekening heb je niet veel invloed. Door gekleurde bijenwas op een strijkijzer te smelten komen er prachtige dingen op papier. Door eerst een vraag te formuleren, wordt de energie van je tekening daar heen gestuurd.

Als je b.v. twijfelt over keuzes die je wilt maken, zou dit een goed moment kunnen zijn om een afspraak te maken. 

Het kan ook zijn dat we bij een voetreflexmassage of healing blokkades tegenkomen die een psychosomatische achtergrond hebben. Ook dan is het maken van een wastekening een mooie aanvulling om richting en inzicht te krijgen.

Als verdieping werk ik in vervolgsessies ook met Body Drum Release, natuurcoaches of deelpersoonlijkheden.

WORKSHOPS

Het is ook mogelijk een workshop te doen met een klein groepje. Zo kun je op een laagdrempelig, leuke manier kennis maken met Encaustic Art. Iedereen kan het. Alles ontstaat in het moment.

3000EC42-4D58-4C2A-BCC2-402B14979F98_1_2
46EB84CC-12F0-4AB8-85C1-FDA0CB380438_1_2
bottom of page