top of page

zelfheling

Bach bloesem remedies

Filosofie van Dr Bach: “Om in goede gezondheid te verkeren, moet men in harmonie zijn met zijn ziel”
Dr. Edward Bach, de uitvinder van de Bach bloesem remedies stelde bij zijn onderzoek vast dat emoties een merkbare invloed hadden op de geestelijke en lichamelijke gezondheid en hij ontdekte dat planten en bloemen tincturen daar een positieve invloed op konden hebben (de werkzame stoffen van medicijnen komen ook vaak uit de natuur).

Bach bloesem remedies werken als een soort katalysatoren en helpen emoties makkelijker te verwerken.
Er zijn 38 Bach bloesem remedies voor 38 gemoedstoestanden. Ik werk met de Original Bach Flowers.
Door dagelijks deze druppeltjes in te nemen neem je de scherpe kantjes van gemoedstoestanden weg en gaan veranderingen je makkelijk af.
Bach remedies hebben geen invloed op andere medicatie of behandelingen en zijn ook te gebruiken voor kinderen en dieren.
 
MIR-Methode

De MIR-Methode staat voor Mentale- en Intuïtieve Reset en is een unieke zelfhelingsmethode. Je gedachten en gevoelens worden ontdaan van ballast uit het verleden waardoor je zowel fysiek, mentaal als emotioneel een reset krijgt. Ons lichaam is zo intelligent dat het zelf weet hoe het zich kan helen als het de juiste activering krijgt. De MIR-Methode geeft het lichaam een impuls om te ontgiften van zowel schadelijke stoffen (toxines) als van schadelijke emoties. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geblokkeerde emoties. De MIR-Methode werkt zo krachtig omdat het psychische oorzaken combineert met chemische processen in het lichaam. Je kunt wel trauma’s oplossen, maar als blijkt dat er een ernstig tekort is aan vitamines, of aan een enzym, zullen de lichamelijke klachten blijven bestaan.
De MIR-Methode kan voor bijna alle klachten worden ingezet.  Je kunt de MIR-methode eenvoudig zelf doen door de zinnetjes van de 9 stappen tweemaal per dag gedurende 4 weken uit te spreken (tijdsinvestering 2x 2 minuten per dag), terwijl je over je hand strijkt. Door deze affirmaties geef je je onderbewuste opdracht tot heling van lichaam en geest.
bottom of page